x
Fiţi împreună cu noi
27/03/2018


Запрос по поводу скандала с личными данными Еврокомиссия направила в Facebook

O cerere despre scandalul cu date cu caracter personal Comisia Europeană a trimis la FacebookAcest lucru este menționat într-o scrisoare că comisarul european pentru justiție, politica de protecție a consumatorilor și egalitatea de gen Vera Yurova a trimis CEO-ului Facebook Cheryl Sandberg. De asemenea, necesită garanții că astfel de cazuri nu vor fi repetate în viitor, raportează tass.ru.

"Îmi pare rău că comentariile oficiale recente de la Facebook, inclusiv directorul executiv Mark Zuckerberg, nu mi-au atenuat preocupările", a declarat agenția Reuters, citând luni, un extras din mesajul pe care la avut la dispoziție.

"Acest lucru este deosebit de dezamăgitor, având în vedere eforturile noastre de a construi relații cu dvs. și colegii dvs. pe baza încrederii, acum această încredere a slăbit", se spune în scrisoare.

"Au fost afectate datele cetățenilor UE în timpul scandalului recent?" a întrebat comisarul european. De asemenea, ea a cerut directorului executiv al Facebook să își exprime opinia cu privire la necesitatea de a restrânge regulile rețelelor sociale. Yurova așteaptă un răspuns Sandberg în două săptămâni.

La începutul acestei luni, Facebook a fost în mijlocul unui scandal. Acest lucru sa întâmplat după ziar   New York Times a raportat că Cambridge Analytica a reușit să colecteze date cu caracter personal de la mai mult de 50 de milioane de utilizatori de rețele sociale pentru a dezvolta un algoritm pentru analizarea preferințelor politice ale alegătorilor. După cum au spus foștii angajați ai companiei, ediția, mecanismul creat a facilitat expedierea către utilizatori a publicității politice pentru o influență potențială asupra vocii lor. Zuckerberg în aerul de la CNN și-a cerut scuze pentru ceea ce sa întâmplat, promițând să facă tot posibilul pentru a preveni noi scurgeri de informații confidențiale.

tass.ru

În sus ↑

 Lăsaţi comentariile dvs.


*Comentariile dvs. nu trebuie să conţină cuvinte şi expresii necenzurate


code
Trimite


Pînă la număr nou 3 zile 14 ore
BusinessClass 141
Convertor
Vremea
Pieţe
 
19.9742
17.9037
0.2275
4.0384
0.6172
28.01.2022
0° -4°
Jan 15
+6° 0°
weather
Jan 16
+6° -1°
weather
Jan 17
+7° -1°
weather
Jan 18
+4° -1°
weather
BBC - Error 502: Bad Gateway * { margin : 0;
Sondaj
Если бизнес не пойдет?

Varianta dvs. de răspunsArhiva
Trimite
Sondaj
Какой бизнес сегодня самый доходный?

Varianta dvs. de răspunsArhiva
Trimite
Sondaj
Как сохранить деньги в кризис?

Varianta dvs. de răspunsArhiva
Trimite
Sondaj
Где взять деньги для создания бизнеса?

Varianta dvs. de răspunsArhiva
Trimite