x
Fiţi împreună cu noi
17/04/2018


За контроль над ситуацией в стране Эмманюэль Макрон похвалил президента Йоханниса

Emmanuelle Macron la felicitat pe președintele Johannis pentru controlul situației din țarăEmmanuel Macron la lăudat pe Klaus Johannis, care nu permite țării sale să se alăture situației din Polonia și Ungaria. În același timp, liderul francez a recunoscut că tendințele populiste dobândesc impuls în întreaga Europă, raportează digi24.ro .

Cum vă puteți întoarce Europa cu fostele țări comuniste care se opun recepției refugiaților, străinilor - a Europei lui Victor Orban cu discursurile sale, care ne amintesc de perioada dinainte de război?

Eu percep Europa ca atare. O putem plânge. Și eu, plânge pentru ea, la fel ca tine. Nu-mi împărtășesc nici o valoare. Dar el este acolo, el este ales.

Nu este singurul care împărtășește ...

În Europa, așa-numitele democrații liberale se ridică. Eu văd în Europa o democrație în care oamenii sunt obosiți. Se spune că nu pot exista reforme, rămân legate de lucruri vechi. Democrații, obișnuiți cu slăbiciunea, nedreptatea și inegalitatea, să furi. Aceasta duce la o creștere a populismului, care îi condamnă moral, dar nu atacă motivele. Iar din cealaltă parte există democrați înconjurați care spun: "Acești oameni sunt slabi, să nu mai respectăm democrația, să scăpăm de independența magistraților". Polonia, Ungaria, unele în România - și salut acum activitatea președintelui României, care nu-și eliberează țara din mâini ... Aceste tendințe cresc în întreaga Europă.

Point.md

În sus ↑

 Lăsaţi comentariile dvs.


*Comentariile dvs. nu trebuie să conţină cuvinte şi expresii necenzurate


code
Trimite


Pînă la număr nou 29 zile 8 ore
BusinessClass 141
Convertor
Vremea
Pieţe
 
20.6652
17.2389
0.2267
4.2410
0.6050
01.12.2020
0° -4°
Jan 15
+6° 0°
weather
Jan 16
+6° -1°
weather
Jan 17
+7° -1°
weather
Jan 18
+4° -1°
weather
BBC - Error 502: Bad Gateway * { margin : 0;
Sondaj
Если бизнес не пойдет?

Varianta dvs. de răspunsArhiva
Trimite
Sondaj
Какой бизнес сегодня самый доходный?

Varianta dvs. de răspunsArhiva
Trimite
Sondaj
Как сохранить деньги в кризис?

Varianta dvs. de răspunsArhiva
Trimite
Sondaj
Где взять деньги для создания бизнеса?

Varianta dvs. de răspunsArhiva
Trimite