x
Fiţi împreună cu noi
13/03/2018


В счет компенсации \"Газпрома\"-\"Нафтогаз\" пообещал не трогать транзитный газ

"Naftogaz" a promis să nu atingă gaz de tranzit în compensație de "Gazprom"Acest lucru a fost declarat de directorul comercial al companiei ucrainene Yuri Vitrenko, raa.ru rapoarte.

"Dacă Gazprom nu va îndeplini acordul de arbitraj de la Stockholmși nu ne va plăti 2,5 miliarde de dolari ... vom impune taxe pe gazul aparținând Gazpromului în țările europene și nu în Ucraina ... Deci, nu vom renunța gazul din fluxurile de tranzit către Europa ", a scris luni Vitrenko în rețelele sociale   Facebook .

El a spus că, dacă Gazprom nu respectă în mod voluntar acordul arbitral dela Stockholm, Naftogaz va adresa instanțelor din țările europene care au ratificat convenția internațională relevantă pentru executarea obligatorie a hotărârii arbitrale.

El a clarificat că, astfel, Naftogaz intenționează "să impună taxe pe gaz după ce a lovit piețele europene - deoarece consideră că este mai eficient să obțină despăgubiri dela Gazprom".

Arbitrajul dela Stockholmdin decembrie și februarie a hotărât asupra disputelor dintre Gazprom și Naftogaz cu privire la contractele de furnizare și tranzit de gaze, respectiv obligarea companiei ruse să plătească ucrainene 2,56 miliarde de dolari. Gazprom a spus că aceste decizii au creat un dezechilibru în favoarea Kievului, care, pe de o parte, face apel împotriva lor, pe de altă parte - intenționează să rezilieze contractele în sine prin aceeași instanță. Lunea trecută, 5 martie, compania Gazprom a trimis o notificare oficială către Naftogaz cu privire la începutul procedurii de reziliere a contractelor.

ria.ru

În sus ↑

 Lăsaţi comentariile dvs.


*Comentariile dvs. nu trebuie să conţină cuvinte şi expresii necenzurate


code
Trimite


Pînă la număr nou 3 zile 15 ore
BusinessClass 141
Convertor
Vremea
Pieţe
 
19.9742
17.9037
0.2275
4.0384
0.6172
28.01.2022
0° -4°
Jan 15
+6° 0°
weather
Jan 16
+6° -1°
weather
Jan 17
+7° -1°
weather
Jan 18
+4° -1°
weather
BBC - Error 502: Bad Gateway * { margin : 0;
Sondaj
Если бизнес не пойдет?

Varianta dvs. de răspunsArhiva
Trimite
Sondaj
Какой бизнес сегодня самый доходный?

Varianta dvs. de răspunsArhiva
Trimite
Sondaj
Как сохранить деньги в кризис?

Varianta dvs. de răspunsArhiva
Trimite
Sondaj
Где взять деньги для создания бизнеса?

Varianta dvs. de răspunsArhiva
Trimite