x
Fiţi împreună cu noi
06/04/2018


В рекламе сигарет среди подростков уличили Facebook

Facebook prins în publicitatea țigărilor în rândul adolescențilorȘi accesul la acestea este minori. Această concluzie a fost făcută de oamenii de știință de la Școala de Medicină a Universității Stanford. Rezultatele sunt publicate pe site-ul Centrului de știri al instituției de învățământ, raportează lenta.ru .

În ciuda faptului că politica Facebook nu permite difuzarea informațiilor despre tutun în rândul minorilor, companiile de tutun au găsit o modalitate de a distribui conținutul lor.

Publicitatea trece prin conținut neplătit pe paginile create de producătorii de țigări, trabucuri, tutun pentru narghilea și țigări electronice. Și, deși Facebok cere introducerea unor restricții de vârstă în vizitarea unor astfel de pagini, mai mult de jumătate din conturile analizate nu conțin astfel de restricții.

În plus față de paginile companiilor de tutun, Facebook a găsit pagini de magazine online care vă permit să comandați produse. În plus, politica rețelei sociale nu permite utilizarea imaginilor de tutun în publicitate. Cu toate acestea, pe 107 din cele 108 de pagini analizate, astfel de imagini au fost.

În calitate de autori ai notei de studiu, comercianții de produse și magazine de tutun au învățat să ignore regulile Facebook. Drumul de ieșire din situație, oamenii de știință văd o privire mai atentă la informațiile difuzate de administrația rețelei sociale.

Lenta.ru

În sus ↑

 Lăsaţi comentariile dvs.


*Comentariile dvs. nu trebuie să conţină cuvinte şi expresii necenzurate


code
Trimite


Pînă la număr nou 29 zile 8 ore
BusinessClass 141
Convertor
Vremea
Pieţe
 
20.6652
17.2389
0.2267
4.2410
0.6050
01.12.2020
0° -4°
Jan 15
+6° 0°
weather
Jan 16
+6° -1°
weather
Jan 17
+7° -1°
weather
Jan 18
+4° -1°
weather
BBC - Error 502: Bad Gateway * { margin : 0;
Sondaj
Если бизнес не пойдет?

Varianta dvs. de răspunsArhiva
Trimite
Sondaj
Какой бизнес сегодня самый доходный?

Varianta dvs. de răspunsArhiva
Trimite
Sondaj
Как сохранить деньги в кризис?

Varianta dvs. de răspunsArhiva
Trimite
Sondaj
Где взять деньги для создания бизнеса?

Varianta dvs. de răspunsArhiva
Trimite