x
Fiţi împreună cu noi
06/03/2018


Условие снятия санкций с России назвали в сенате США

Condiția de ridicare a sancțiunilor din partea Rusiei a fost afișată în Senatul Statelor UniteAcest lucru a fost declarat de senatorul de stat din Alaska Daniel Sullivan pe marginea conferinței anuale de energie CERAWeek în Houston, raa.ru rapoarte.

Congresmanul a precizat că are în minte în primul rând situația cu Ucraina și "amestecul" în alegerile din SUA și din alte țări.

"În ceea ce privește sancțiunile rusești, depinde în întregime de guvernul rus, în cazul în care acesta nu mai activează în anumite domenii, fie că este o încercare de a submina democrația în Statele Unite, fie de a interveni în alte țări, cum ar fi Ucraina, sancțiunile sunt probabil ridicate. , ei vor continua să acționeze ", a spus el.

El nu a răspuns la întrebarea clară dacă sancțiunile împotriva Federației Ruse ar contribui la dezvoltarea energiei americane, observând doar că SUA ar trebui să "furnizeze mai multă energie, deoarece aceasta ajută la slăbirea activităților Rusiei care sunt în conflict cu interesele Statelor Unite".

Relațiile dintre Federația Rusă și țările occidentale s-au înrăutățit din cauza situației din Ucraina și din jurul Crimeei. Vestul, acuzând Rusia de interferențe, ia impus sancțiuni, Moscova a luat măsuri de represalii, a luat politica de substituire a importurilor și mai mult de o dată a declarat că este contraproductivă să vorbești cu el în limba sancțiunilor. Recent, în țările UE, opiniile privind necesitatea ridicării sancțiunilor împotriva Federației Ruse devin tot mai pronunțate. Rusia a declarat în repetate rânduri că nu este parte la conflictul din Ucraina și subiectul acordurilor de reglementare delaMinsk.

Anterior, Casa Albă a raportat că președintele american Donald Trump a ordonat să prelungească încă un an de sancțiuni împotriva Federației Ruse.

Ancheta despre presupusa interferență a Rusiei în alegerile din SUA, precum și presupusele legături dintre Trump și Rusia, care sunt negate de Casa Albă și Cremlin, sunt conduse de un procuror special, Robert Mueller, și de Congresul SUA. Secretarul de presă al președintelui rus Dmitri Peskov a numit acuzațiile de amestec în alegeri "absolut nefondate". Trump a negat, de asemenea, "coluziunea cu Moscova" a campaniei sale și a subliniat în repetate rânduri că așa-zisa "intervenție rusă" a început în timpul președinției lui Obama.

ria.ru

În sus ↑

 Lăsaţi comentariile dvs.


*Comentariile dvs. nu trebuie să conţină cuvinte şi expresii necenzurate


code
Trimite


Pînă la număr nou 6 zile 11 ore
BusinessClass 141
Convertor
Vremea
Pieţe
 
20.3353
17.4725
0.2490
4.1113
0.6648
25.10.2021
0° -4°
Jan 15
+6° 0°
weather
Jan 16
+6° -1°
weather
Jan 17
+7° -1°
weather
Jan 18
+4° -1°
weather
BBC - Error 502: Bad Gateway * { margin : 0;
Sondaj
Если бизнес не пойдет?

Varianta dvs. de răspunsArhiva
Trimite
Sondaj
Какой бизнес сегодня самый доходный?

Varianta dvs. de răspunsArhiva
Trimite
Sondaj
Как сохранить деньги в кризис?

Varianta dvs. de răspunsArhiva
Trimite
Sondaj
Где взять деньги для создания бизнеса?

Varianta dvs. de răspunsArhiva
Trimite