x
Fiţi împreună cu noi
27/02/2018


Технологичных гигантов ЕС хочет обложить налогом

UE dorește să impoziteze giganții tehnologiciTaxa va fi calculată în funcție de locul în care se află principalul segment de utilizatori, și nu de biroul companiei. Acest lucru este raportat de agenția Reuters referitoare la proiectul de lege, vestifinance.ru

De la companiile care oferă publicitate online, taxa va fi percepută în funcție de locul unde sunt afișate anunțurile și unde se află furnizorii celor mai multe conținuturi publicitare. Proiectul vizează majorarea datoriilor fiscale ale unor companii precum Amazon, Google, Facebook, Twitter, Instagram.Reamintește că acestea sunt acuzate de marile țări din UE că direcționează profiturile din activitățile lor către țări cu impozitare redusă, cum ar fi Luxemburg și Irlanda. De asemenea, menționăm că taxa va fi aplicată companiilor ale căror venituri anuale în întreaga lume depășesc 759 milioane de euro, iar în Europa este de cel puțin 10 milioane de euro.  

Curios, această știre a avut un impact asupra ratei monedei unice europene. Dacă, după declarațiile șefului Băncii Centrale Europene, Mario Draghi, că nu există războaie valutare, euro a crescut, după ce raportul privind cotațiile de impozite a fost respins.  

 

Merită, de asemenea, să atrageți atenția asupra faptului că SUA reduc impozitele pe profit, iar Europa, dimpotrivă, o va ridica, ceea ce este puțin probabil să se joace în mâinile UE.

Dacă vorbim separat despre valute, atunci în SUA putem observa fenomene extrem de neobișnuite. În timp ce Rezerva Federală va ridica ratele, și probabil de 4 ori în acest an, condițiile financiare continuă să se înmoaie.

 

Poate că acesta este motivul pentru care dolarul nu sa mutat încă în faza activă de consolidare, deși volumul record al plasamentului titlurilor de credit a fost încă distras de o parte a lichidității dolarului, care, incidental, a contribuit la reducerea ușoară a randamentelor.  

În acest context, Morgan Stanley declară că este timpul să se facă o poziție "bullish" asupra obligațiunilor, deși alți experți de pe Wall Street nu împărtășesc această opinie. Deci, Goldman Sachs și Warren Buffett avertizează cu privire la riscurile legate de obligațiuni

Banca a analizat scenariul de creștere pentru randamentele Trezoreriei de 10 ani la 4,5%, deși se așteaptă ca o rată apropiată de 3,25% până la sfârșitul anului 2018.

Warren Buffett a avertizat săptămâna trecută că obligațiunile pot ridica nivelul de risc din portofolii, deoarece inflația generează venituri.

După o scădere de șase luni a pieței datoriilor de stat în valoare de 14 mld. USD, care a contribuit la revărsarea piețelor bursiere la nivel mondial, după câțiva ani de creștere, sunt în joc multe.

vesti.ru

În sus ↑

 Lăsaţi comentariile dvs.


*Comentariile dvs. nu trebuie să conţină cuvinte şi expresii necenzurate


code
Trimite


Pînă la număr nou 11 zile 11 ore
BusinessClass 141
Convertor
Vremea
Pieţe
 
21.0309
17.3400
0.2350
4.3143
0.6166
20.01.2021
0° -4°
Jan 15
+6° 0°
weather
Jan 16
+6° -1°
weather
Jan 17
+7° -1°
weather
Jan 18
+4° -1°
weather
BBC - Error 502: Bad Gateway * { margin : 0;
Sondaj
Если бизнес не пойдет?

Varianta dvs. de răspunsArhiva
Trimite
Sondaj
Какой бизнес сегодня самый доходный?

Varianta dvs. de răspunsArhiva
Trimite
Sondaj
Как сохранить деньги в кризис?

Varianta dvs. de răspunsArhiva
Trimite
Sondaj
Где взять деньги для создания бизнеса?

Varianta dvs. de răspunsArhiva
Trimite