x
Fiţi împreună cu noi
12/04/2018


Производителей боевого оружия для гражданских лиц прекратит кредитовать Bank of America

Bank of America va opri acordarea de împrumut producătorilor de arme militare pentru civiliAcest lucru a fost raportat într-un interviu de miercuri cu agenția  Bloomberg vicepreședinte al acestei organizații financiare Anne Finuken, rapoarte tass.ru.

"Nu intenționăm să finanțăm producția de modele militare pentru a fi folosite de către civili în viitor", a spus ea.

Vicepreședintele a specificat că lista debitorilor Bank of America "are un număr de producători de arme de foc de tip militar". "Ne negociem cu ei și le-am informat că nu intenționăm să continuăm să sprijinim sau să finanțăm astfel de arme", a spus ea.

Bloomberg printre debitorii acestei bănci numește astfel de companii-producători de arme de calibru mic, cum ar fi Remington, Sturm, Ruger & Company șiVista. Anterior, Walmart, care deține cel mai mare lanț american de magazine, a interzis vânzarea de arme și muniții persoanelor care au împlinit vârsta de 21 de ani în magazinele lor. Restricții similare au fost introduse de corporația Dick's Sporting Goods, care este cel mai mare vânzător de bunuri pentru vânătoare, pescuit și sport din țară.

Problema strictei controlului armelor a devenit deosebit de acută după ce un fost student, 19 ani, Nicholas Cruz, a organizat un masacru la școala Marjorie Stoneman Douglas din Parkland, Florida, omorând 17 persoane și rănind 15. Statele Unite au măturat un val de demonstrații care impun să strângă controlul asupra comerțului cu arme de foc. Potrivit The Washington Post , din aprilie 1999 până în prezent, peste 187.000 de studenți din cel puțin 193 de școli au experimentat violență armată în timpul orelor.

Bank ofAmericaeste conglomeratul financiar american, care este cea mai mare holding bancar din SUA din punct de vedere al activelor. În plus față de SUA, banca are reprezentanțe în zeci de țări din întreaga lume.Cifra de afaceri a conglomeratului, cu sediul în Charlotte, Carolina de Nord, a fost de peste 87 miliarde dolari anul trecut.

tass.ru

În sus ↑

 Lăsaţi comentariile dvs.


*Comentariile dvs. nu trebuie să conţină cuvinte şi expresii necenzurate


code
Trimite


Pînă la număr nou 29 zile 8 ore
BusinessClass 141
Convertor
Vremea
Pieţe
 
20.6652
17.2389
0.2267
4.2410
0.6050
01.12.2020
0° -4°
Jan 15
+6° 0°
weather
Jan 16
+6° -1°
weather
Jan 17
+7° -1°
weather
Jan 18
+4° -1°
weather
BBC - Error 502: Bad Gateway * { margin : 0;
Sondaj
Если бизнес не пойдет?

Varianta dvs. de răspunsArhiva
Trimite
Sondaj
Какой бизнес сегодня самый доходный?

Varianta dvs. de răspunsArhiva
Trimite
Sondaj
Как сохранить деньги в кризис?

Varianta dvs. de răspunsArhiva
Trimite
Sondaj
Где взять деньги для создания бизнеса?

Varianta dvs. de răspunsArhiva
Trimite