x
Fiţi împreună cu noi
13/03/2018


Президентские выборы в Крыму не будет признавать ЕС

Alegerile prezidențiale din Crimeea nu va recunoaște UEUniunea Europeană nu intenționează să recunoască rezultatele votării în alegerile prezidențiale din Rusia care au loc la secțiile de votare din Crimeea. Acest lucru a fost declarat la Kiev, luni, 12 martie, de către Înaltul Reprezentant al UE pentru politică externă și politică de securitate Federica Mogerini, rapoarte dw.com.

"Această vizită a avut loc cu câteva zile înainte de a patra aniversare a anexării ilegale a Crimeei și Sevastopolului și nu recunoaștem această anexare ilegală", a declarat Mogherini la o conferință de presă comună cu președintele ucrainean Petro Poroșenko. "De asemenea, nu recunoaștem alegerile care vor avea loc în Crimeea și vom extinde sancțiunile în acest sens", a adăugat ea.

 

Mogerini a cerut Rusiei să elibereze locuitorii peninsulei, reținuți după anexare - "toți cei care au fost deținuți ilegal și deținuți în spatele gratiilor în Crimeea și în Rusia".

"Schizofrenia politică"

Anterior, șeful Ministerului de Externe al Ucrainei, Pavel Klimkin, a numit "schizofrenia politică" intenția candidatului prezidențial Ksenia Sobchak să intre în Crimeea de pe teritoriul ucrainean pentru a desfășura o campanie electorală pe peninsula anexată. Acest Klimkin a scris pe pagina sa în Twitter de microblogging.

"Aderarea la legislația ucraineană pentru a intra în Crimeea ocupată este cu siguranță pozitivă, dar intrarea legală în desfășurarea campaniilor ilegale pentru alegeri ilegale pe teritoriul ocupat este tocmai schizofrenia, desigur politică", a scris ministrul ucrainean.

"Nu vreau să răspund celui mai înalt oficial al unui stat suveran în spirit de" el însuși ", dar cred că: autoritățile ucrainene au împiedicat singurul politician rus care și-a susținut suveranitatea națională să-și viziteze țara în strictă conformitate cu legile sale", a declarat Sobchak lui Klimkin în Instagram. "Care dintre noi are schizofrenie?" a adăugat ea.

dw.com

În sus ↑

 Lăsaţi comentariile dvs.


*Comentariile dvs. nu trebuie să conţină cuvinte şi expresii necenzurate


code
Trimite


Pînă la număr nou 3 zile 15 ore
BusinessClass 141
Convertor
Vremea
Pieţe
 
19.9742
17.9037
0.2275
4.0384
0.6172
28.01.2022
0° -4°
Jan 15
+6° 0°
weather
Jan 16
+6° -1°
weather
Jan 17
+7° -1°
weather
Jan 18
+4° -1°
weather
BBC - Error 502: Bad Gateway * { margin : 0;
Sondaj
Если бизнес не пойдет?

Varianta dvs. de răspunsArhiva
Trimite
Sondaj
Какой бизнес сегодня самый доходный?

Varianta dvs. de răspunsArhiva
Trimite
Sondaj
Как сохранить деньги в кризис?

Varianta dvs. de răspunsArhiva
Trimite
Sondaj
Где взять деньги для создания бизнеса?

Varianta dvs. de răspunsArhiva
Trimite