x
Fiţi împreună cu noi
13/04/2018


Порошенко заявил что Украина будет настаивать на Плане действий по членству в НАТО

Poroșenko: Vom insista asupra Planului de acțiune pentru aderarea la NATOEl a subliniat că acum este momentul pentru deciziile strategice de determinare a granițelor est-europene ale Uniunii Europene și ale NATO, raportează gordonua.com.

"Subliniez că nu va fi un caz mai bun,Ucraina,MoldovașiGeorgiaaparțin alianței occidentale și ar trebui să facă parte din ea. Aceasta este agenda noastră. Pentru următoarele reuniuni la nivel înalt cu NATO și UE. Cu privirela NATO, vom insista asupra unui program de consolidare oportunități pentru Ucraina și planul de acțiune pentru aderare ", a spus el.

Poroshenko a adăugat că Ucraina va promova, de asemenea, integrarea sectorială globală cu Uniunea Europeană în paralel cu Acordul de asociere.

"Vreau să spun piața unică digitală, adică Uniunea energetică, adică asocierea cu zona Schengen, Parteneriatul Estic +". Noi obiective și obiective ambițioase pentru țările în cauză, inclusivUcraina,MoldovașiGeorgia, care și-au definit propriile ", a spus președintele.

Ucraina a cooperat cu NATO în 2014 în contextul anexării Crimeei de către Rusia și a unui conflict armat în Donbass. La sfârșitul anului 2014, Rada Supremă a adoptat o lege care prevede respingerea de către Ucraina a politicii de "non-aliniere". În conformitate cu noua Doctrină militară a Ucrainei adoptată în 2015, aprofundarea cooperării cu NATO și realizarea compatibilității depline a forțelor armate ucrainene cu armatele țărilor membre NATO până în 2020 este o prioritate.

La 9 martie 2018, NATO a fost informată că recunoaște Ucraina ca țară postuniversitară - candidată la aderareala Alianță.

16 septembrie 2014 Acordul privind asocierea Ucrainei cu Uniunea Europeană a aprobat sincronă Radei Supreme și Parlamentul European . La 1 septembrie 2017, Acordul de Asociere a intrat în vigoare în întregime.

11 iunie 2017 a intrat în vigoare regimul fără vize între Ucraina și UE.

gordonua.com

În sus ↑

 Lăsaţi comentariile dvs.


*Comentariile dvs. nu trebuie să conţină cuvinte şi expresii necenzurate


code
Trimite


Pînă la număr nou 3 zile 23 ore
BusinessClass 141
Convertor
Vremea
Pieţe
 
20.5084
17.2289
0.2279
4.2084
0.6057
27.11.2020
0° -4°
Jan 15
+6° 0°
weather
Jan 16
+6° -1°
weather
Jan 17
+7° -1°
weather
Jan 18
+4° -1°
weather
BBC - Error 502: Bad Gateway * { margin : 0;
Sondaj
Если бизнес не пойдет?

Varianta dvs. de răspunsArhiva
Trimite
Sondaj
Какой бизнес сегодня самый доходный?

Varianta dvs. de răspunsArhiva
Trimite
Sondaj
Как сохранить деньги в кризис?

Varianta dvs. de răspunsArhiva
Trimite
Sondaj
Где взять деньги для создания бизнеса?

Varianta dvs. de răspunsArhiva
Trimite