x
Fiţi împreună cu noi
23/03/2018


По вопросам торговли Япония будет тесно общаться с Соединенными Штатами

Japonia va coopera strâns cu Statele Unite în probleme comercialeEl a mai spus că măsurile de represalii împotriva măsurilor comerciale din SUA ar putea distruge sistemul de comerț liber și au declarat că Japonia va lua în considerare acțiunile necesare în cadrul Organizației Mondiale a Comerțului. Acest lucru este evidențiat de materialul publicat în The New York Times .

Ministrul a comentat situația după ce președintele american Donald Trump a prezentat joi taxe pe mărfuri chinezești în valoare de 60 de miliarde de dolari.

Statele Unite sunt, de asemenea, hotărâte să impună tarife dure la importurile de oțel și aluminiu, dar este puțin probabil ca noile tarife să se aplice partenerilor, inclusiv Uniunii Europene, Mexicului și Canadei.

"Faptul că Japonia a fost inclusă în lista țărilor supuse unor noi tarife merită regret extrem", a declarat el, "vom face tot posibilul pentru a convinge partea SUA să excludă Japonia de pe această listă". El a subliniat, de asemenea, că exporturile din Japonia, care este un aliat al Statelor Unite, nu pot avea un impact negativ asupra securității industriale din SUA.

Japonia exportă anual aproximativ 2 milioane de tone de oțel în SUA, ceea ce reprezintă aproximativ 5% din totalul exporturilor de oțel japoneze.

Taxele la import pentru produsele din oțel și aluminiu în valoare de 25% și, respectiv, 10% ar trebui să înceapă să funcționeze vineri în SUA. Președintele Donald Trump a anunțat această decizie în 8 martie, indicând că va intra în vigoare în 15 zile. Ulterior, Departamentul de Comerț al Statelor Unite a clarificat că acest lucru se va întâmpla pe 23 martie.

Point.md

În sus ↑

 Lăsaţi comentariile dvs.


*Comentariile dvs. nu trebuie să conţină cuvinte şi expresii necenzurate


code
Trimite


Pînă la număr nou 13 zile 21 ore
BusinessClass 141
Convertor
Vremea
Pieţe
 
20.9571
17.2856
0.2352
4.3004
0.6156
18.01.2021
0° -4°
Jan 15
+6° 0°
weather
Jan 16
+6° -1°
weather
Jan 17
+7° -1°
weather
Jan 18
+4° -1°
weather
BBC - Error 502: Bad Gateway * { margin : 0;
Sondaj
Если бизнес не пойдет?

Varianta dvs. de răspunsArhiva
Trimite
Sondaj
Какой бизнес сегодня самый доходный?

Varianta dvs. de răspunsArhiva
Trimite
Sondaj
Как сохранить деньги в кризис?

Varianta dvs. de răspunsArhiva
Trimite
Sondaj
Где взять деньги для создания бизнеса?

Varianta dvs. de răspunsArhiva
Trimite