x
Fiţi împreună cu noi
09/03/2018


Переговоры о собственном шоу ведет Обама с Netflix

Despre propriul show Obama negociază cu NetflixDe remarcat, de asemenea, că Michelle Obama participă la negocieri, raportează korrespondent.net

Netflix este gata să plătească lui Obama și soției sale un spectacol exclusivist, care va fi disponibil numai pe serviciul de streaming al companiei (în prezent are aproximativ 118 milioane de abonați în întreaga lume).

Potrivit rapoartelor, Obama nu va folosi spectacolul său ca instrument de criticare a politicii actualului președinte al SUA, Donald Trump.

Ediția a spus că fostul președinte ar dori să-și dedice spectacolul la "povestiri de inspirație". Temele spectacolului pot fi aspecte-cheie pe care Obama le-a acordat atenție în calitate de președinte: sănătate, politica migrației, sufragiu, schimbările climatice și Michelle ar putea efectua un transfer despre o alimentație adecvată.

Soții pot deveni, de asemenea, cele mai importante emisiuni documentare sau de joc "care răspund la opiniile și valorile lor", subliniază The New York Times.

Suma, la care se face referire în contract, nu este dezvăluită. Numărul de serii și formatul acestora pentru viitorul spectacol nu a fost încă determinat.

Anterior a fost raportat că Barack și Michelle Obama au scris două cărți separate   amintirile lor și vor primi o sumă record pentru publicarea lor.

korrespondent.net

În sus ↑

 Lăsaţi comentariile dvs.


*Comentariile dvs. nu trebuie să conţină cuvinte şi expresii necenzurate


code
Trimite


Pînă la număr nou 10 zile 4 ore
BusinessClass 141
Convertor
Vremea
Pieţe
 
20.7694
17.6521
0.2435
4.1969
0.6611
19.09.2021
0° -4°
Jan 15
+6° 0°
weather
Jan 16
+6° -1°
weather
Jan 17
+7° -1°
weather
Jan 18
+4° -1°
weather
BBC - Error 502: Bad Gateway * { margin : 0;
Sondaj
Если бизнес не пойдет?

Varianta dvs. de răspunsArhiva
Trimite
Sondaj
Какой бизнес сегодня самый доходный?

Varianta dvs. de răspunsArhiva
Trimite
Sondaj
Как сохранить деньги в кризис?

Varianta dvs. de răspunsArhiva
Trimite
Sondaj
Где взять деньги для создания бизнеса?

Varianta dvs. de răspunsArhiva
Trimite