x
Fiţi împreună cu noi
21/03/2018


Около 3,8 миллиона долларов Украина взыскала с \"Газпрома\"

Aproximativ 3,8 milioane de dolari a recuperat Ucraina de la "Gazprom""Am retras deja o parte din fonduri - tot ce a fost la Gazprompe teritoriul Ucrainei, a fost descris, arestat și confiscat în bugetul de stat, mai mult de 100 de milioane de grivne", a spus Petrenko. Suma pe care au transferat-o în moneda americanăeste de aproximativ 3,8 milioane de dolari, rapoarte ria.ru.

Petrenko a adăugat că Ministerul Justiției cere Gazpromului să plătească încă 6 miliarde de dolari în fine, conform deciziei instanței ucrainene. Potrivit lui, la ordinul prim-ministrului Vladimir Groisman, Kievul are "perspective bune și realizări în implementarea acestor decizii nu numai în Ucraina, ci și în alte țări cu care există acorduri relevante".

Confiscarea proprietății

Groisman a spus anterior că autoritățile din Ucraina, în cadrul procedurii executive privind cazul "abuzului de poziție monopolistă pe piață", au început să precizeze și să confiște activele aparținând Gazprom.

Este vorba despre proprietatea companiilor Gazprom Sales Ukraine și a Consorțiului Internațional pentru Managementul și Dezvoltarea Sistemului de Transport al Gazelor din Ucraina. De asemenea, au fost arestate valorile mobiliare ale institutului "Yuzhniigiprogaz" și "Gaztransita".

În ianuarie 2016, Comitetul Antimonopol al Ucrainei a constatat că Gazprom a fost vinovat de abuzul de un monopol asupra pieței gazelor naturale din țară și a impus o amendă de 86 miliarde de grivne, timp de un an datorită amenzilor suma dublată. În același timp, instanțele ucrainene au confirmat veridicitatea verdictului.

În total,Kievintenționează să primească în acest fel mai mult de 171 miliarde grivne (aproximativ 368 miliarde de ruble., - Ed.).

ria.ru

În sus ↑

 Lăsaţi comentariile dvs.


*Comentariile dvs. nu trebuie să conţină cuvinte şi expresii necenzurate


code
Trimite


Pînă la număr nou 11 zile 13 ore
BusinessClass 141
Convertor
Vremea
Pieţe
 
21.0309
17.3400
0.2350
4.3143
0.6166
20.01.2021
0° -4°
Jan 15
+6° 0°
weather
Jan 16
+6° -1°
weather
Jan 17
+7° -1°
weather
Jan 18
+4° -1°
weather
BBC - Error 502: Bad Gateway * { margin : 0;
Sondaj
Если бизнес не пойдет?

Varianta dvs. de răspunsArhiva
Trimite
Sondaj
Какой бизнес сегодня самый доходный?

Varianta dvs. de răspunsArhiva
Trimite
Sondaj
Как сохранить деньги в кризис?

Varianta dvs. de răspunsArhiva
Trimite
Sondaj
Где взять деньги для создания бизнеса?

Varianta dvs. de răspunsArhiva
Trimite