x
Fiţi împreună cu noi
13/04/2018


О возможности подготовить план денуклеаризации Ким Чен Ын заявил Си Цзиньпину

Kim Jong-un ia spus lui Xi Jinping despre posibilitatea de a pregăti un plan de denuclearizareAcest lucru a fost raportat vineri ziarului   Tokyo Shimbun cu referire la surse apropiate de relațiile celor două țări, transferuri tass.ru.

Potrivit ei, Kim Jong Un a spus în special că "dacă SUA reacționează sincer, [Pyongyang] poate pregăti o foaie de parcurs pentru denuclearizare înainte sau după summitul dintre liderii RPDC și Statele Unite". În același timp, liderul RPDC, ca condiții pentru implementarea acestui proces, a numit conservarea sistemului politic și compensarea din parteaamericană.

Liderul RPDC la o întâlnire cu Xi Jinping a mai spus căPyongyangnu trebuie să dețină arme nucleare dacă Washingtonul își oprește politica ostilă față de el.

Kim Jong-un a vizitatChinaîn perioada 25-28 martie. Călătoria înChinaa devenit prima sa vizită străină după ce a condus țara după moartea tatălui său Kim Jong Il în 2011.

După cum a devenit cunoscută pe 8 martie, Kim Jong Yin a înmânat propunerea orală președintelui american Donald Trump prin intermediul reprezentanților Coreei de Sud pentru a organiza ședința și a acceptat-o, menționând că ar trebui să aibă loc înainte de sfârșitul lunii mai. Lunea trecută, Trump a precizat că întâlnirea ar putea avea loc "fie în mai, fie la începutul lunii iunie". Potrivit reprezentanților Casei Albe, locul și data întâlnirii nu au fost încă determinate.

tass.ru

În sus ↑

 Lăsaţi comentariile dvs.


*Comentariile dvs. nu trebuie să conţină cuvinte şi expresii necenzurate


code
Trimite


Pînă la număr nou 29 zile 8 ore
BusinessClass 141
Convertor
Vremea
Pieţe
 
20.6652
17.2389
0.2267
4.2410
0.6050
01.12.2020
0° -4°
Jan 15
+6° 0°
weather
Jan 16
+6° -1°
weather
Jan 17
+7° -1°
weather
Jan 18
+4° -1°
weather
BBC - Error 502: Bad Gateway * { margin : 0;
Sondaj
Если бизнес не пойдет?

Varianta dvs. de răspunsArhiva
Trimite
Sondaj
Какой бизнес сегодня самый доходный?

Varianta dvs. de răspunsArhiva
Trimite
Sondaj
Как сохранить деньги в кризис?

Varianta dvs. de răspunsArhiva
Trimite
Sondaj
Где взять деньги для создания бизнеса?

Varianta dvs. de răspunsArhiva
Trimite