x
Fiţi împreună cu noi
13/03/2018


О готовности конкурировать с Россией на рынке газа в ЕС заявили в Госдепе

Departamentul de Stat a anunțat că este pregătit să concureze cu Rusia pe piața gazelor naturale din UE"Statele Unite concurează deja cu Rusia ca exportator de GNL și exportator de petrol pe piața mondială și suntem pregătiți să concuram pe piața UE prin furnizarea de gaze." Există 30 de FSRU aflate deja în depozite și regasificare ", a declarat Oudkirk în paralel cu conferința privind energia a avut loc la Consiliul Atlantic, rapoarte ria.ru.

În același timp, a recunoscut că "este evident că suma pe care SUA o pot vinde UE este mult mai mică decât volumul pe care Rusia îl poate vinde prin conductele sale".

"Vrem să vindem gazele noastre în întreaga lume, oriunde prețul este competitiv, pentru aceasta cu siguranță vom avea nevoie să ne ocupăm de optimizarea costurilor de regazeificare, gaze lichefiate și stocare", a concluzionat interlocutorul agenției.

La începutul dezbateriila Consiliul Atlantic, ea sa opus construcției Nord Stream-2, deoarece, în opinia sa, acest proiect ar face din Gazprom un monopol și va închide piața pentru alte bunuri alternative.

Proiectul Nord Stream-2 implică construirea a două șiruri ale unei conducte de gaz cu o capacitate totală de 55 de miliarde de metri cubi de gaz pe an de la coasta rusă, prin Marea Baltică până înGermania. Noua conductă este planificată a fi construită lângă "Nord Stream". Împotriva punerii în aplicare a proiectului există mai multe țări, în special Ucraina, care se tem de pierderea veniturilor din tranzitul gazului rusesc și Statele Unite, care au planuri ambițioase de a-și exporta GNL în Europa.

ria.ru

În sus ↑

 Lăsaţi comentariile dvs.


*Comentariile dvs. nu trebuie să conţină cuvinte şi expresii necenzurate


code
Trimite


Pînă la număr nou 2 zile 5 ore
BusinessClass 141
Convertor
Vremea
Pieţe
 
19.9742
17.9037
0.2275
4.0384
0.6172
28.01.2022
0° -4°
Jan 15
+6° 0°
weather
Jan 16
+6° -1°
weather
Jan 17
+7° -1°
weather
Jan 18
+4° -1°
weather
BBC - Error 502: Bad Gateway * { margin : 0;
Sondaj
Если бизнес не пойдет?

Varianta dvs. de răspunsArhiva
Trimite
Sondaj
Какой бизнес сегодня самый доходный?

Varianta dvs. de răspunsArhiva
Trimite
Sondaj
Как сохранить деньги в кризис?

Varianta dvs. de răspunsArhiva
Trimite
Sondaj
Где взять деньги для создания бизнеса?

Varianta dvs. de răspunsArhiva
Trimite