x
Fiţi împreună cu noi
12/04/2018


На пользу всему миру пойдет улучшение отношений России и США

Beneficii întregii lumi va aduce îmbunătățirea relațiilor dintre Rusia și SUAMiercuri, la un briefing de presă, a declarat secretarul de presă al Casei Albe, Sarah Sanders, raportează tass.ru.

"Cred că președintele sa exprimat foarte clar în legătură cu faptul că o atențieconstantăfață de orice înțelegere rusească cu el sau cucampanialui a afectat aceste relații. Președintele a insistat de multă vreme că relațiile bune dintre Statele Unite și Rusia vor fi un moment pozitiv pentru întreaga lume ", a spus Sanders.

Potrivit acesteia, Trump a precizat că relațiile dintre cele două țări au scăzut acum la un nivel fără precedent "și un număr de factori sunt responsabili pentru acest lucru". Printre acestea - situația din Siria și Ucraina, precum și investigarea lui Mueller despre presupusa intervenție a Moscovei în alegerile din 2016 și despre eventuala înțelegere a sediului campaniei cu autoritățile ruse.

Reprezentantul Casei Albe a declarat încă o dată că Rusia nu ar putea garanta încetarea utilizării armelor chimice de către Siria.

"Ei nu au făcut acest lucru, au ajutat Siria prin veto asupra a șase rezoluții diferite ale Consiliului de Securitate al ONU, care au permis protecției [președintelui sirian Bashar] Assad și, prin urmare, sunt cu siguranță responsabili pentru acest lucru și, bineînțeles, s-au dovedit a fi negativi participantii la acest proces ", a spus Sanders.

"Sperăm că acest lucru se va schimba", a concluzionat ea.

tass.ru

În sus ↑

 Lăsaţi comentariile dvs.


*Comentariile dvs. nu trebuie să conţină cuvinte şi expresii necenzurate


code
Trimite


Pînă la număr nou 3 zile 23 ore
BusinessClass 141
Convertor
Vremea
Pieţe
 
20.5084
17.2289
0.2279
4.2084
0.6057
27.11.2020
0° -4°
Jan 15
+6° 0°
weather
Jan 16
+6° -1°
weather
Jan 17
+7° -1°
weather
Jan 18
+4° -1°
weather
BBC - Error 502: Bad Gateway * { margin : 0;
Sondaj
Если бизнес не пойдет?

Varianta dvs. de răspunsArhiva
Trimite
Sondaj
Какой бизнес сегодня самый доходный?

Varianta dvs. de răspunsArhiva
Trimite
Sondaj
Как сохранить деньги в кризис?

Varianta dvs. de răspunsArhiva
Trimite
Sondaj
Где взять деньги для создания бизнеса?

Varianta dvs. de răspunsArhiva
Trimite