x
Fiţi împreună cu noi
02/03/2018


Как выглядят офисы самых известных компаний в мире?

Cum arată birourile celor mai cunoscute companii din lumeAmazon este în acest moment o companie în permanentă creștere, atât în ce privește valoareala Bursă, cât și în ce privește numărul de sedii și angajați. Firma lui Jeff Bezos a inaugurat în 2017 unul dintre cele mai spectaculoase sedii de companie din lume, Amazon Spheres din Seattle, care are forma unor sfere, în interiorul cărora se află nu doar birouri și săli de ședințe, ci și o pădure tropicală. 


Amazon offices

 

Apple este a doua companie aflata in lupta pentru cele mai cool birouri. Gigantul tech a inaugurat noul sediuAppleParkin aprilie 2017, desi constructia care seamănă cu o navă spațială nu era încă finalizată. Sediul dinCupertinoare peste 80% verdeață și un iaz în mijlocul complexului. 


Apple offices

 

Facebook întregește trioul coloșilor IT aflați în permanentă expansiune și o continuă creștere a numărului birourilor. În ultimii ani, compania lui Mark Zuckerberg a anunțat că va inaugura un nou sediu în 2018 în Statele Unite și își va extinde și birourile din Londra. Birourile Facebook sunt o combinație de industrial și cool design.


Facebook Offices

 

Google este cinsiderată una dintre cele mai cool companii pentru care să lucrezi, pentru că este într-o permanentă efervescență și are printre cele mai cool birouri. Firma care deține cel mai utilizat motor de căutare din lume are 70 de birouri în 50 de țări, birourile fiind complet diferite între ele. 


Google offices

 

Microsoft este unul dintre cei mai mari producatori de software din lume, fiind in top 5 companii tech la nivel mondial. Compania are peste 30.000 de angajați în întreaga lume, o parte fiind și în birourile din România. Sediile centrale sunt prezente pe fiecare continent, iar centrele de dezvoltare, suport tehnic, operațiuni și vânzări în diferite țări din principalele regiuni. Iată cum arată câteva din birourile Microsoft din lume:


Microsoft offices

 

Cât de mult contează pentru tine biroul în care muncești? Dar pentru alți angajați? Care sunt tendințele în ce privește spațiile de birouri în România? Află răspunsuri la aceste întrebări de la specialiștii invitați la evenimentele Business Days. Înscrie-te la newsletter-ul nostru pentru a afla cum te poți înscrie la următorul eveniment Business Days! 

În sus ↑

 Lăsaţi comentariile dvs.


*Comentariile dvs. nu trebuie să conţină cuvinte şi expresii necenzurate


code
Trimite


Pînă la număr nou 6 zile 22 ore
BusinessClass 141
Convertor
Vremea
Pieţe
 
21.2947
17.4849
0.2335
4.3687
0.6207
25.01.2021
0° -4°
Jan 15
+6° 0°
weather
Jan 16
+6° -1°
weather
Jan 17
+7° -1°
weather
Jan 18
+4° -1°
weather
BBC - Error 502: Bad Gateway * { margin : 0;
Sondaj
Если бизнес не пойдет?

Varianta dvs. de răspunsArhiva
Trimite
Sondaj
Какой бизнес сегодня самый доходный?

Varianta dvs. de răspunsArhiva
Trimite
Sondaj
Как сохранить деньги в кризис?

Varianta dvs. de răspunsArhiva
Trimite
Sondaj
Где взять деньги для создания бизнеса?

Varianta dvs. de răspunsArhiva
Trimite