x
Fiţi împreună cu noi
23/03/2018


К концу 2023 года рассчитывают уничтожить свои запасы химоружия США

Statele Unite se așteaptă să-și distrugă rezervele de arme chimice până la sfârșitul anului 2023Acest lucru a fost declarat joi de către purtătorul de cuvânt al Departamentului Apărării al SUA, locotenent colonelul Michel Baldanza, ca răspuns la o cerere de a comenta declarațiile șefului trupelor de radiații, protecția chimică și biologică a forțelor armate RF, general-maiorul Igor Kirillov, raportează tass.ru.

El a subliniat, miercuri, la un briefing pentru ambasadorii străini dela Moscova cu privire la otrăvirea din Salisbury a fostului colonel GRU Serghei Skripal și a fiicei sale Julia că "în mod deosebit cinic sunt acuzațiile împotriva noastră din partea SUA care nu au distrus încă arsenalul lor de arme chimice, referindu-se la lipsa de bani ".

După cum a subliniat Baldanza, "Statele Unite continuă să se deplaseze sistematic spre distrugerea completă a rezervelor sale de arme chimice". "Continuăm să considerăm că este datoria noastră să finalizăm procesul de eliminare a armelor chimice cu metode sigure cât mai repede posibil. Lucrările se desfășoară în timp util pentru a finaliza acest proces, așa cum era planificat, în decembrie 2023", a adăugat ea.

În ceea ce privește cazul Skripal, Baldanza a repetat poziția deja declarată de Casa Albă: Statele Unite sunt în solidaritate cu versiunea exprimată de Londra.

"Urmăm investigația din Marea Britanie și suntem în strânsă legătură cu colegii noștri britanici, deși nu știm ce măsuri pot lua ulterior Marea Britanie, vom consulta cu ei despre această problemă. acțiuni de represalii ", a menționat reprezentantul Pentagonului.

tass.ru

În sus ↑

 Lăsaţi comentariile dvs.


*Comentariile dvs. nu trebuie să conţină cuvinte şi expresii necenzurate


code
Trimite


Pînă la număr nou 10 zile 4 ore
BusinessClass 141
Convertor
Vremea
Pieţe
 
20.7694
17.6521
0.2435
4.1969
0.6611
19.09.2021
0° -4°
Jan 15
+6° 0°
weather
Jan 16
+6° -1°
weather
Jan 17
+7° -1°
weather
Jan 18
+4° -1°
weather
BBC - Error 502: Bad Gateway * { margin : 0;
Sondaj
Если бизнес не пойдет?

Varianta dvs. de răspunsArhiva
Trimite
Sondaj
Какой бизнес сегодня самый доходный?

Varianta dvs. de răspunsArhiva
Trimite
Sondaj
Как сохранить деньги в кризис?

Varianta dvs. de răspunsArhiva
Trimite
Sondaj
Где взять деньги для создания бизнеса?

Varianta dvs. de răspunsArhiva
Trimite