x
Fiţi împreună cu noi
11/04/2018


20 тысяч сотрудников для \"охраны контента\" наймет Facebook до конца года

Facebook până la sfârșitul anului va angaja 20 mii de angajați pentru "protecția conținutului"Așa că Zuckerberg a răspuns la întrebarea unui senator care sa plâns că un cont fals cu fotografii furate de la el a apărut în rețeaua socială și numai după ce aplicația pe Facebook a anulat acest cont. Zuckerberg a remarcat că, până în prezent, rețeaua socială nu a putut să urmărească toate paginile false, așa că face apel la utilizatori să facă declarații adecvate pentru a le bloca. Dar, în timp, nu va fi necesar, iar rețeaua va șterge în mod independent aceste pagini folosind tehnologii noi, rapoarte ria.ru.

"Cred că problema reglementării conținutului este un domeniu în care trebuie să implementăm noi soluții ... La sfârșitul acestui an, vom avea mai mult de 20.000 de persoane care vor fi implicate în testarea securității conținutului. În timp, vom trece la metode mai avansate În timp ce ne concentrăm pe combaterea extremismului, de exemplu, am eliminat mai mult de 99% din conținutul asociat cu IG, înainte de a fi informat de către utilizatori. În 5-10 ani vom putea utiliza tehnologii similare mai activ ", a spus Zuckerberg.

În comisia juridică a Senatului SUA, audierile au început cu șeful celei mai mari rețele sociale Facebook Mark Zuckerberg. Șeful Facebook va depune mărturie după o scurgere masivă de date personale către 87 de milioane de utilizatori Facebook. Experții consideră că acest lucru poate duce nu numai la pierderea rețelelor sociale ale unui număr impresionant de utilizatori, ci și la întărirea nu doar a cerințelor de păstrare a informațiilor, ci mai degrabă la o schimbare globală a regulilor jocului în domeniul reglementării rețelelor sociale.

Luni, Zuckerberg a depus deja marturie în Camera Reprezentanților Congresului. În discursul său, și-a cerut scuze că societatea nu a făcut suficient pentru a împiedica scurgerea datelor personale și pentru a proteja utilizatorii. El a mai spus că nu a făcut suficient pentru a împiedica "amestecul rusesc în alegeri". Zuckerberg a promis legislatorilor să facă mai mult pentru securitate și a spus că în prezent negociază în acest sens cu investitorii companiei.

Facebook pe 4 aprilie a raportat că datele a 87 de milioane de utilizatori ai rețelelor sociale, în principal în SUA, au fost transferate în mod eronatla Cambridge Analytica. Compania britanică a răspuns că are dreptul de a primi date care nu depășesc 30 de milioane de persoane în baza contractului.

Cambridge Analytica este o companie de analiză privată din Marea Britanie care utilizează o tehnologie de analiză a datelor în profunzime pentru a dezvolta comunicarea strategică în campaniile electorale pe Internet.

ria.ru

În sus ↑

 Lăsaţi comentariile dvs.


*Comentariile dvs. nu trebuie să conţină cuvinte şi expresii necenzurate


code
Trimite


Pînă la număr nou 29 zile 7 ore
BusinessClass 141
Convertor
Vremea
Pieţe
 
20.6652
17.2389
0.2267
4.2410
0.6050
01.12.2020
0° -4°
Jan 15
+6° 0°
weather
Jan 16
+6° -1°
weather
Jan 17
+7° -1°
weather
Jan 18
+4° -1°
weather
BBC - Error 502: Bad Gateway * { margin : 0;
Sondaj
Если бизнес не пойдет?

Varianta dvs. de răspunsArhiva
Trimite
Sondaj
Какой бизнес сегодня самый доходный?

Varianta dvs. de răspunsArhiva
Trimite
Sondaj
Как сохранить деньги в кризис?

Varianta dvs. de răspunsArhiva
Trimite
Sondaj
Где взять деньги для создания бизнеса?

Varianta dvs. de răspunsArhiva
Trimite